Molenhof Dendermonde

Een project met 24 units midden in een parkgebied. Dit is een architecturaal pareltje en dus was hoogstaande afwerking voor de bouwpromotor een must. Het systeem van NON.energy biedt diezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar is wel zo eenvoudig en behapbaar. Ook hier was het een optie om de warmtepompen te kopen in plaats van ze te huren.

De koopformule geeft de bouwpromotor alle kansen op de markt om zijn project op verschillende manieren aan te bieden. De ontzorgende factor was bij veel klanten een grote en geruststellende meerwaarde, waardoor bijna iedereen hier instapt in het servicemodel van NON.energy.

Molenhof dendermonde

Reductie investeringskost

Dankzij de formule van NON.energy kan de bouwpromotor woningen 
en appartementen aanbieden tegen een lagere instapprijs, of meer 
afwerkingskwaliteit binnen een haalbaar budget.

Energiebesparing
toekomstige bewoners

Dit diverse project heeft één ding gemeen: de energiekost gaat overal fors omlaag. Én de toekomstige bewoners kunnen ook nog eens gratis koelen in de zomer. In onze abonnementsformule zit ook een full-omniumservice, dus geen onverwachte kosten meer voor onderhoud en herstel de komende 20 jaar.

€ 110.000 € 82.500 € 55.000 € 27.500 € 0 Investeringskosten € 105.291 € 21.058,2 Aankoop NON.energy formule

CO2 -besparing
6,5 ton per jaar

Je hebt 0,65 hectare bos nodig om dat te compenseren. Dat is drie keer de oppervlakte van het terrein waarop dit project wordt gebouwd.

Gasketel Warmtepomp Warmtepomp met PV Warmtepomp met PV en slimme sturing NON.energy € 0 € 400 € 800 € 1.200 € 1.600 Verbruik divers Verbruik WP Verbruik gas

Testimonials

Bij NON.energy staat 
de klant centraal

In Wetteren voerden we een mooi inbreidingsproject uit waarbij een oude villa gerenoveerd wordt tot appartementen en kantoorruimte. In de tuinzone kwamen 3 energiezuinge woningen. We wilden dit alles betaalbaar aanbieden aan onze klanten en hen toch laten genieten van de voordelen van geothermie. NON.ENERGY gaf ons hier de tools om dit in de markt te zetten zonder onze klanten te verplichten erin mee te stappen.

Terremiet
Wetteren

We hadden een project dat op gas was aanbesteed. Twee derde van de units waren al verkocht en toch lieten we de kans om NON.ENERGY een voorstel te laten opmaken. Nadat alle klanten instemden met hun voorstel turnde NON.ENERGY dit project om van fossiel naar duurzaam. Een project met geothermie waarbij de klanten zonder meerprijs kunnen genieten van de NON.ENERGY service!

Louis Van Hulle 
IPON

Doordat NON.energy het voorstel deed om via hun ontzorgend model een geothermische warmtepomp aan te bieden kon we budget vrijhouden in onze nieuwbouwwoning voor andere keuzes en kunnen we de komen jaren op onze beide oren slapen dat er geen onverwachte kosten op ons afkomen.

Steven en Eleonore
Aat

We hebben een alleenstaande woning en door de stijgende gasprijzen werd de factuur welheel duur. We wilden los van het financiële ook af van fossiele brandstof. Door de formule van NON.ENERGY toe te passen konden we zonderveel extra budget vrij te houden naast de warmtepomp ook nog eens investeren in zonnepanelen. NON.ENERGY zorgt er dan nog eens voor dat de warmtepomp maximaal gaat werken als er veel zon is. De energietransitie is bij ons alvast een feit door NON.ENERGY

Steven en Sofie
Deerlijk

Draag nu bij aan de transitie 
naar hernieuwbare energie!

contacteer ons